Arboimpact, Opleidingen

Opleidingen

Deskundig voorbereid op deze belangrijke rol ! Een must na de wijzigingen van de Arbeidsomstandighedenwet van 1 juli 2017.
Conform de nieuwste UWV richtlijnen van maart 2017. De meest uitgebreide training over deze nieuwe richtlijn. Het geeft u alle benodigde informatie, kennis en inzicht die nodig is voor een optimale re-integratie ondersteuning.
'Ziekte overkomt je, maar verzuim is een keuze'. Een bekend gezegde maar als verzuim een keuze is dan is duidelijk dat deze gedragsfactor beinvloed kan worden. In deze training wordt u geleerd hoe in gesprek daarmee om te gaan.
Arbeidsconflicten zijn regelmatig een reden tot verzuim. Vaak lijkt wegblijven voor werknemers de enige uitweg bij een conflict. Hoe u daarmee omgaat leert u in deze training.
Met een gezonde leefstijl kan de kwaliteit van leven worden verbeterd, zo blijkt uit onderzoek. Maar discussie over leefstijl speelt ook een rol bij verzuim van het werk en het aandeel dat de leefstijl daarin heeft. Deze training gaat in op de vraag hoe z
Een jaar onbeperkte deelname aan alle e-trainingen en gratis toegang tot het 'Arbo naslagwerk' met actualiteiten update.
Arbo Impact Opleidingen
Onderdeel van:
Arbo Impact Services B.V.
Bovendonk 11-b
4707 ZH Roosendaal
Postbus 3341
4700 GH Roosendaal
Contact
E-mail: info@arboimpact.nl
Telefoon: 088-7302010
Fax: 0165-744041
Nr. KvK: 60371536
ING: NL 68 INGB 0006 5240 83
Landelijk actief
Arbo Impact Services B.V. is landelijk actief op veel plaatsen in nederland. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt.
> Bekijk al onze locaties
> Sitemap