Arboimpact, Opleidingen

Incompany


Kennis als kracht voor uw organisatie

U wilt de beste kwaliteit als het gaat om de ontwikkeling van uw werknemers die betrokken zijn bij het werkveld van sociale zekerheid waaronder verzuim en arbeidsongeschiktheid. Arbo Impact Opleidingen heeft zich gespecialiseerd in het online aanbieden van een scale aan waardevolle trainingen.

Oók bij een online aanbod is het mogelijk om dit incompany te verzorgen. 
De online trainingen zijn in uw eigen look en feel weer te geven, natuurlijk met uw logo en altijd zonder reclame. Direct leidinggevenden kunnen desgewenst een rol krijgen in het online begeleiden van de medewerkers die een e-training volgen. 

Zo kunnen wij voor uw team op maat een bijscholingsprogramma samenstellen? Wij denken met u mee. Ligt het accent op financien, het voeren van functionerings/verzuimgesprekken of wilt u meer kennis over het re-integratieproces? Laat het ons weten.

Naast het online volgen en begeleiden van e-trainingen is meer persoonlijk contact ook mogelijk. Ook daarbij behouden wij het accent op een online inrichting. Door middel van webinars kan iedereen vanuit zijn eigen locatie online actief deelnemen aan een presentatie, toelichting of verdieping van een bepaald onderwerp. Gastsprekers kunnen hiervoor uitgenodigd worden zoals een bedrijfsarts, een arbeidsdeskundige een specialist van het UWV etc.
 


Het aanbod en de mogelijkheden zijn onbeperkt, neem contact op zodat wij een afspraak kunnen plannen om met elkaar de mogelijkheden te bespreken.

 

Arbo Impact Opleidingen
Onderdeel van:
Arbo Impact Services B.V.
Bovendonk 11-b
4707 ZH Roosendaal
Postbus 3341
4700 GH Roosendaal
Contact
E-mail: info@arboimpact.nl
Telefoon: 088-7302010
Fax: 0165-744041
Nr. KvK: 60371536
ING: NL 68 INGB 0006 5240 83
Landelijk actief
Arbo Impact Services B.V. is landelijk actief op veel plaatsen in nederland. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt.
> Bekijk al onze locaties
> Sitemap