Arboimpact, Opleidingen

E-kennis portal

Arbo naslagwerk

Na verloop van tijd is een e-training doorlopen maar, zo leert de ervaring, blijft de wens bestaan om gebruik te kunnen maken van een naslagwerk. Daarvoor is een zeer uitgebreid, deskundig én actueel 'Arbo naslagwerk' samengesteld. Alle stappen worden duidelijk uitgelegd en u heeft direct toegang tot bijbehorende documenten. Het 'Arbo naslagwerk' is los te bestellen voor € 265,00 (excl. 21% BTW) maar als u gebruik maakt van een 'jaar abonnement e-trainingen' dan heeft u hier zonder extra kosten toegang toe. 

Alle dossier worden door ons actueel gehouden en belangrijk nieuws wordt direct geplaatst bij het onderdeel 'Actualiteiten'. Zo mist u nooit belangrijk nieuws meer.
 

 

Online Preventie Kennisplatform (OPK)

Door de wijzigingen van de Arbeidsomstandighedenwet per 1 juli 2017 kreeg de rol van de Preventiemedewerker een belangrijke meerwaarde. Het is een verplichting om ervoor zorg te dragen dat deze is aangewezen en dat dit bekend is bij alle medewerkers. Het belang van de rol van de Preventiemedewerker betekent ook dat deze voldoende deskundig moet zijn. Arbo Impact Services BV biedt hiervoor de e-training tot Preventiemedewerker. 

Na het succesvol afronden van deze e-training begint het feitelijke werk pas en heeft de Preventiemedewerker online back-up nodig door de toegang tot de juiste informatie, formats, concept documenten, belangrijke links etc. Daarnaast kan de Preventiemedewerker ook zelf actief participeren door gebruik te maken van het forum.

Het 'Online Preventie Kennisplatform' wordt op organisatieniveau beschikbaar gesteld. Dat betekent dat bijvoorbeeld ook de directie of andere stafleden hiervan gebruik kunnen maken.


De kosten van het 'Online Preventie Kennisplatform' (OPK) bedragen € 255,00 (excl. 21% BTW) per jaar maar in combinatie met een training nog slechts
€ 125,00 (excl. 21% BTW).
 
Arbo Impact Opleidingen
Onderdeel van:
Arbo Impact Services B.V.
Bovendonk 11-b
4707 ZH Roosendaal
Postbus 3341
4700 GH Roosendaal
Contact
E-mail: info@arboimpact.nl
Telefoon: 088-7302010
Fax: 0165-744041
Nr. KvK: 60371536
ING: NL 68 INGB 0006 5240 83
Landelijk actief
Arbo Impact Services B.V. is landelijk actief op veel plaatsen in nederland. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt.
> Bekijk al onze locaties
> Sitemap